VAN-SYB, ingetogen chic met een stoer randje

 

 

 

 

Het merk VAN-SYB is in juni 2011 door Marja Eshuijs gelanceerd. VAN-SYB is een Zaans merk gespecialiseerd in het bewerken van leer met oog voor detail en vakmanschap. De classy style van het assortiment onderscheidt zich door de handgemaakt afwerking, uniciteit en is bovenal bedoeld als aanvulling op je persoonlijke identiteit.

 

Neem contact met ons op

 

 

Het persoonlijke verhaal van Marja Eshuijs

Na de afronding van de tassen-vakopleiding in 2011 startte Marja Eshuijs haar eigen leeratelier. VAN-SYB, vernoemd naar haar vader, was vanuit een passie voor leerbewerking geboren. Meteen was duidelijk dat het credo van haar merk ‘Ingetogen chic met een stoer randje’ moest zijn. De samenkomst van kwalitatieve, duurzame materialen, oog voor detail en vakmanschap resulteerde tot prachtige, unieke tassen.

 

“Het bleef echter niet lang bij enkel het ontwerpen en maken van tassen. Al snel breidde ons assortiment uit met bedieningsschorten en horeca-accessoires. Ook binnen deze ontwerpen zijn kwaliteit, duurzaamheid en ambacht de belangrijkste pijlers van VAN-SYB. Daarnaast zijn flexibiliteit en functionaliteit de uitgangspunten die wij altijd voor ogen houden bij de custom-made ontwerpen voor de horeca.

De kwaliteit van de materialen staat altijd bovenaan, maar duurzaamheid wordt hierbij nooit uit het oog verloren. Het leer van VAN-SYB is gecertificeerd duurzaam gelooid en plantaardig gekleurd. Het ontwerp en de uitvoer vindt allemaal plaats in Nederland, gewoon in ons atelier in de Zaanstreek. Laat je vooral inspireren en schroom vooral niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden (en wij verklappen alvast: deze zijn eindeloos!).“

 

 

Wat maakt VAN-SYB schorten uniek?

In elke horecagelegenheid zijn mooie, professionele bedieningsschorten onmisbaar. In het atelier van VAN-SYB maken wij tot in elk detail gepersonaliseerde, hoogwaardige schorten. Praktische wensen kunnen wij direct vertalen naar een uniek ontwerp. Functionaliteit staat bovenaan, maar daarnaast verliezen wij de looks van het schort natuurlijk nooit uit het oog. Wij zorgen ervoor dat de schorten perfect aansluiten bij de horecagelegenheid. Dit kan bijvoorbeeld door je logo vakkundig in het leer te laseren. Ook kunnen er diverse kleur- en materiaalcombinaties gemaakt worden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wat zegt het VAN-SYB team?

“Mijn specialisatie is het ontwerpen en maken van lederen tassen. Met mijn opleiding bij Voque, hoop ik met fotografie, tekenen, interieur- en modestyling allround te worden en verwacht ik in verschillende vakgebieden mijn opgedane kennis en veelzijdigheid goed te kunnen gebruiken.”

“Het allerleukste vind ik het proces van een tas maken. Je begint met een ontwerp, je maakt proefjes en je komt erachter wat wel en niet kan. En uiteindelijk staat er iets waar je trots op kan zijn, omdat je het hebt gemaakt en het daarom een uniek product is.”

“Alle kennis die ik heb opgedaan bij het maken van tassen kan ik nu perfect gebruiken bij het maken en helpen ontwikkelen van lederen horeca schorten.
Ik vind het fantastisch dat ik VAN-SYB mag versterken en doe dit met veel plezier.”

 

 

 

Heeft u vragen?

Wil jij een handgemaakt lederen schort of heb je vragen? Neem vooral contact met ons op!

 

Bezoekadres

VAN-SYB

Veerdijk 40B

1531MS WormerNH

The Netherlands

Bezoek uitsluitend op afspraak

Email en telefoon

Mail: info@van-syb.nl

Tel: +31 (0) 6 319 18 643

 

Contactformulier

  • Selecteer het icoon dat lijkt op een Auto.

 

 

Instagram feed