Over Ons

Over ons

Over ons

UITSTRALING IS ALLES

Op zoek naar inspiratie of ben je al vastberaden wat de uitstraling van jouw horecazaak moet worden? Vind online een selectie van onze collectie of kom langs bij onze showroom en ontdek alle opties. De kleding kunnen wij leveren in een breed scala aan maten, stoffen en kleuren.

Bij de VAN-SYB showroom vind je alles voor de uitstraling van horecapersoneel. Ervaar de hoogwaardige materialen en unieke combinaties van onze kledingmerken en lederen accessoires. Wij zijn er voor je gehele team en houden oog voor het totaalplaatje én elk detail.

Volledige horeca collectie

VAN-SYB biedt een volledige horeca collectie voor restaurants, hotels, cafés, barista en keuken. Wij zorgen voor custom made ontwerpen, zodat de looks en functionaliteiten volledig aansluiten bij de wensen van jou én jouw team. Laat alles personaliseren met het logo van jouw bedrijf.

Full service concept


Wij bieden een full service concept waarbij wij je ontzorgen van ontwerp tot levering. Maar wij doen ook net een stapje verder. Ook na levering staan we voor je klaar. Wij doen herstelwerk, maken de kleding en belts nog even op maat voor het nieuwe teamlid: jij vraagt, wij draaien! 

Hollands ambacht Italiaans design

In de Zaanstreek komen Hollands ambacht en Italiaans design samen. De schorten worden in Wormer ontworpen en geproduceerd, wat aangevuld wordt door door kleding uit Italië. We kunnen de kleding voorzien van jouw logo, zodat alles is uitgevoerd binnen de identiteit van je zaak.

VAN-SYB biedt een volledige horeca collectie voor restaurants, hotels, cafés, barista en keuken. Wij zorgen voor custom made ontwerpen, zodat de looks en functionaliteiten volledig aansluiten bij de wensen van jou en jouw team. 

Wij bieden een full service concept waarbij wij je ontzorgen van ontwerp tot levering. Maar wij doen ook net een stapje verder. Ook na levering staan we voor je klaar. Wij doen herstelwerk, maken de kleding en belts nog even op maat voor het nieuwe teamlid: jij vraagt, wij draaien! 

In het atelier in de Zaanstreek komen Hollands ambacht en Italiaans design als een eenheid samen. De lederen schorten worden ontworpen en geproduceerd in Wormer en worden aangevuld door hoogwaardige kleding uit Italië. Als kers op de taart kunnen wij de kleding én lederen belts voorzien van jouw logo, zodat alles volledig is uitgevoerd binnen de identiteit van jouw zaak.

Waarom kiezen voor van-SYB?

Totaalleverancier

Met onze custom made lederen holsters en uitgebreide collectie bedrijfskleding zorgen wij voor een professionele uitstraling van jouw personeel.

Betrouwbaar

VAN-SYB staat voor duurzame, hoogwaardige materialen en functionele ontwerpen. Wist je dat onze items personaliseerbaar zijn? 

Full service

Wij zorgen ervoor dat jouw wensen vertaald worden naar de juiste look. We hebben een kosteloze sample service en we komen graag bij je langs.

Wij leveren o.a. aan:

Plan een afspraak in!