Workshops

Een kleine selectie van de gemaakte tassen tijdens onze workshops. 

 

 

 

Heb je altijd al zelf een mooie lederen tas of accessoire willen maken?

Wil je een dagje uit met je collega’s of je artistieke talent laten gelden? Heb je iets te vieren of wil je gewoon een dag(deel) creatief bezig zijn met familie, vrienden of collega’s? Dan kan dat vanaf €45,00 p.p. in  ATELIER VAN-SYB en in het monumentale pakhuis Saigon!


Workshop shopper en schoudertasje maken bij Marja Eshuijs in het ATELIER VAN-SYB

In één dag leer je vanuit het ambacht een aantal basistechnieken en maak je je eigen shopper van leer. Je maakt gebruik van bestaande mallen en je ontwerpt de tas naar eigen inzicht. Ieder model tas in de workshop is voorzien van een afsluitbare rits.

De prijs van iedere workshop is inclusief het leer en eventuele basis accessoires, zoals de ritsen en de studs. Ook wordt er gezorgd voor koffie, thee en eventueel een lunchDoor de goede, vakkundige begeleiding ben je er zeker van dat jij je zelfgemaakte tas of accessoire met trots mee naar huis kan nemen.

Iedere derde vrijdag en elke derde zaterdag van de maand kun je terecht in ons atelier voor de workshop, deze duurt van 9.30 tot 17.00. Doe je liever de workshop schoudertasje of fannypack? Schrijf je in via het onderstaande contactformulier. 

VAN-SYB - zelf een lederen tas maken

 

 

Inschrijven

De workshop leren schoudertasje of fannypack volg je in een dagdeel of avond. Prijs €45,00 p.p.(incl. BTW). 

De workshop lederen shopper maken €145,00 p.p. (incl.BTW) vindt iedere derde vrijdag en zaterdag van de maand plaats (9.30 – 17.00).

Wil je graag één van deze workshops volgen? Schrijf je dan in via het contactformulier.   De workshop schoudertasje maken vindt al doorgang bij een inschrijving van 6 personen en meer.

Je deelname wordt per email bevestigd. 

Heb je specifieke wensen? Bijvoorbeeld met een groep tot 20 personen als bedrijfsuitje of op een specifieke dag?
Mail of bel ons. 

Op afspraak kunnen we al je wensen bespreken.

 

Bezoekadres

VAN-SYB
Veerdijk 40B
1531MS Wormer NH
The Netherlands

Bezoek uitsluitend op afspraak

Email en telefoon

Mail: info@van-syb.nl

Tel: +31 (0) 6 319 18 643

 

Contactformulier

  • Selecteer het icoon dat lijkt op een Huis.

 

 

Testimonials Workshop

Als verrassings kerstpakket van mijn baas belande ik bij Marja VAN SYB. Super leuke lokatie, het geeft meteen het gevoel van een naaiatelier. Een gezellige dag waar je in de morgen een lap leer staat uit te zoeken en smiddags met een super leuke tas naar huis gaat. Deze tas is zeker een favorietje! Nooit gedacht dat ik (met wat hulp)zo’n tas kon maken!

Een gezellige leerzame dag, met als eindresultaat een wonderschone mooie leren tas. Het was top.

Een super leuke dag samen met mijn schoondochters!
Marja bedankt voor je geduld.

Echt een aanrader om hier een workshop te volgen. In 1 dag een prachtige jas gemaakt incl heerlijke lunch. Marja die met veel geduld en perfectionisme je helpt met het maken van een prachtige tas.

Super leuk team uitje gehad bij van SYB 
‘Workshop leren tassen maken’. We waren al vrij handig met de kam & schaar, maar nu ook met naald & draad ?

Op 5 januari hebben wij een super leuke workshop gevolgd in het atelier van VAN-SYB. Absoluut een aanrader en een leuk alternatief voor een avondje bankhangen. Je wordt goed begeleid en je creatieve gedachtes kan je hier zeker kwijt. Bedankt Marja.