VAN-SYB Lederen horeca holster Riga

Maak het jezelf makkelijk met horecaholster Riga!

De drukte in de horeca vraagt om extra teamwork en een efficiënte werkwijze. Daarbij hoort ook het hebben van de juiste tools. Maak het jezelf gemakkelijk door te werken met een handige belt of holster, zodat jij je munitie voor op de werkvloer, zoals een handheld, pinautomaat, flesopener en poetsdoek altijd bij je hebt. Daarnaast heb je tegelijkertijd je handen vrij, wel zo handig in het drukke en veeleisende horecavak. Horecaholster Riga is een perfect voorbeeld van zo’n handige, ontzorgende tool!

De meerwaarde van een horecaholster

Niet alleen qua looks is de Riga een geweldige toevoeging in de horeca, maar ook qua functionaliteiten zal de holster een meerwaarde bieden. De kruislingse banden op de rug zorgen ervoor dat je vrij kan bewegen en zorgen voor een comfortabele manier van dragen. Deze eyecatcher is gemaakt van stevig leder, dat meteen zorgt voor een stoere, maar chique uitstraling en is daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk.

De feiten op een rij

  • Ruimte voor handheld of bloknote/pen en kelneropener
  • De vakken op de holster zijn circa 12 cm breed en 16 cm lang en voor de opener links, ca 3 cm breed en 8 cm lang.
  • Verkrijgbaar in bruin, zwart en cognac
  • Op maat verstelbaar
  • Gemaakt van duurzaam gelooid, plantaardig gekleurd leder
  • Personaliseerbaar door een gelaserd logo op het leer

[foogallery id=”1222″]

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd wat wij zouden kunnen betekenen voor jouw zaak? Neem contact op en wij vertellen je met veel plezier meer over onze werkwijze, de Riga en de mogelijkheden.