VAN-SYB op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

VAN-SYB op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

Na de bijzondere ervaring van vorig jaar, staat het team VAN-SYB 17 t/m 19 september weer op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Tijdens de 6e editie van deze beurs staan wij drie dagen in Ahoy om ons assortiment te laten zien, inspiratie op te doen en weer helemaal up-to-date te zijn van wat er allemaal speelt binnen de horeca.

 

In 2017 zorgde de kwaliteit van het ruime aanbod voor een goede afspiegeling van de altijd dynamische horecabranche. Met honderden mede-exposanten, diverse uitreikingen, proeverijen en demonstraties en de ruim tienduizend bezoekers, belooft ook dit jaar weer veel goeds.


Wat de aankomende editie zo bijzonder maakt, is dat duurzaamheid dit jaar nóg meer onder de aandacht wordt gebracht. Volgens Exhibition manager Robert Melaard is duurzaamheid namelijk ‘een hot topic’. Deze waarde staat in de missie en visie van VAN-SYB altijd hoog in het vaandel. Onze lederen producten zijn altijd gemaakt van duurzaam gelooid en plantaardig gekleurd leder. Dit komt niet alleen ten goede aan het milieu, maar ook aan de kwaliteit en looks. Wil je hier meer over weten? Wij vertellen je op Gastvrij Rotterdam hier graag meer over. Ben je niet aanwezig? Neem dan vooral contact op!

Via Instagram Stories houden we jullie op de hoogte tijdens onze dagen in Rotterdam! Volg jij ons al?

 

Bron: Horecavizier.nl