Nieuwe website, nieuwe items & Gastvrij Rotterdam

Nieuwe website, nieuwe items & Gastvrij Rotterdam

Zoals je wellicht weet, zit het team van VAN-SYB nooit stil! Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van ons lookbook. Hoe mooi is het om nu ook fysiek het VAN-SYB assortiment te kunnen laten zien? Je kunt het lookbook hier downloaden en bekijken.

Nieuwe website

Ook de website is in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe design sluit wat ons betreft naadloos aan op ons motto ‘Ingetogen chic met een stoer randje’ en ook qua functionaliteiten is de site nu helemaal up-to-date! Zo is ons assortiment voor de horeca overzichtelijk in kaart gebracht en kan er makkelijk een offerte worden opgevraagd. Klik vooral rond, laat je inspireren en wij horen heel graag wat je er van vindt! Wil je een horeca schort bestellen? Je kunt nu via onze vernieuwde website vrijblijvend een offerte opvragen! En we horen uiteraard graag wat je van onze nieuwe site vindt!

Nieuw horeca assortiment

Tot slot is het team VAN-SYB ook druk bezig met het ontwerpen en uitwerken van nieuwe artikelen voor de horeca. Met de Riga M110 is het ons horeca assortiment een ware holster rijker. De banden van deze unieke eyecatcher zorgen ervoor dat je vrij kan bewegen, terwijl de bevestigde vakken genoeg ruimte bieden voor je munitie voor op de werkvloer. In de vakken kan je een handheld en portemonnee kwijt. Ook dit functionele item is volledig personaliseerbaar, bijvoorbeeld door een vak toe te voegen voor een pinautomaat.De Riga is hét nieuwe item die wij 17 t/m 19 september met trots presenteren op de horecavakbeurs Gastvrij in Rotterdam. Naast deze rijke toevoeging zijn we bezig met nog een heel gave assortimentsuitbreiding. Daarover later meer, dus stay tuned!

Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom VAN-SYB. Hier delen we van alles rondom beurzen, het atelier en nieuwe items!