Horecavakbeurs Gastvrij en Lineapelle Milaan

Horecavakbeurs Gastvrij en Lineapelle Milaan

De laatste weken van september stonden volledig in het teken van inspiratie. VAN-SYB was met onze horeca schorten drie dagen exposant tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Daarna was het tijd om naar Milaan te gaan om de International Leather Fair Lineapelle te bezoeken. We doen graag verslag van deze bijzondere, inspirerende evenementen!

Gastvrij Rotterdam 2018

Allereerst was het tijd voor Gastvrij! Gewapend met onze horeca schorten en accessoires (onder andere de nieuwe holster, de Riga), ging team VAN-SYB vanuit de Zaanstreek naar Rotterdam. Tijdens de drie dagen hebben we onwijs veel mensen uit de horecabranche gesproken én inspiratie opgedaan.

Herman den Blijker in VAN-SYB

De beurs was (wederom) een groot succes! Met 450 exposanten en 150 wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demonstraties en 1.4264 aanwezige vakprofessionals, was deze editie groter dan ooit. Herman den Blijker nam ook een kijkje bij de VAN-SYB stand en paste ons nieuwste model, de Riga. De holster viel goed in de smaak en dat moest natuurlijk even vastgelegd worden!

Lineapelle Milaan

Kort na Gastvrij vertrok een deel van het team naar Milaan voor de International Leather Fair Lineapelle. Tijdens dit evenement, georganiseerd door de Italiaanse looierij-industrie,  komen allerlei partijen uit diverse creatieve branches bij elkaar. Het is ‘s werelds meest vooraanstaande beurs voor materialen, accessoires en al het toebehoren voor de luxe mode industrie. Innovatie, inspiratie en technologie zijn de kernwoorden die de dagen omschrijven. Enkele cijfers: er komen per editie 20.000 bezoekers uit 110 landen kijken naar de 1.300 exposanten uit 48 landen, wat zich allemaal afspeelt op maar liefst 48.500 vierkante meter.

In gesprek met mede-creatievelingen

De beurs wordt twee keer per jaar in Milaan georganiseerd, naast de edities in Londen en New York. Na een aantal eerdere bezoeken, bezochten wij eind september de 95e editie om de laatste trends voor herfst/winter 2019/2020 te bewonderen. Ook deze beurs was een groot succes. Drie dagen lang een internationaal netwerk van mede-creatievelingen om je heen om ervaringen en ideeën uit te wisselen en in gesprek te gaan over de ontwikkelingen in de markt: het is een waar feest!

Volg jij ons al?

VAN-SYB is altijd bezig met inspiratie en innovatie! Ben je benieuwd wat ons allemaal bezighoudt? Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom VAN-SYB!