VAN-SYB gepersonaliseerde lederen horeca belts schorten

Een gepersonaliseerd schort: wat houdt het in?

De items van VAN-SYB zijn altijd volledig personaliseerbaar. Voor iedere klant maken wij een custom-made ontwerp, zodat het eindproduct altijd volledig in lijn is met de vooraf uitgesproken wensen. Wij leggen graag uit hoe wij dat doen en wat de mogelijkheden zijn! Doe vooral inspiratie op en neem contact op voor meer informatie over een gepersonaliseerd schort! 

Hoe wij dat realiseren

Ons volledige assortiment wordt handgemaakt in ons atelier in de Zaanstreek. Daarnaast hebben wij altijd intensief contact met diverse leveranciers, waardoor wij altijd helemaal op de hoogte zijn van de beschikbare materialen. Door deze twee elementen kunnen wij snel zorgen voor volledig gepersonaliseerde items.

Stap één: ontwerp

Een (horeca)schort moet allereerst functioneel zijn. Denk aan het aantal en het formaat vakken, de grootte van het schort, de breedte van de band en additionele accessoires, zoals een portemonnee, onderschort of bretels. Na een adviesgesprek brengen we jouw wensen in kaart. Door onze flexibiliteit kunnen we snel schakelen en werken we samen met jou en jouw team naar een definitief ontwerp dat we in productie gaan nemen in ons atelier. Team VAN-SYB is altijd benieuwd naar input vanuit de werkvloer! De mensen die in de praktijk gaan werken in onze schorten weten natuurlijk als geen ander waar een schort aan moet voldoen. De Mercurius is hier een mooi voorbeeld van: een klant was op zoek naar een short met ruimte voor een poetsdoek, waarna we dit ontwerp hebben voorzien van een poetsdoekhouder!

De basis: materiaalkeuze

De materiaalkeuze ligt bij VAN-SYB gedeeltelijk vast. Onze schorten zijn namelijk altijd gemaakt van duurzaam leder van hoge kwaliteit. Om tot een uniek ontwerp te komen, kunnen wij variëren in de kleur van het leder of een combinatie maken van diverse kleuren. Ook kunnen wij details van bijvoorbeeld jeans aan het schort toevoegen. De Batavia van donkerbruin leder met jeans is hier een goed voorbeeld van. Wat ons betreft is leder en jeans een match made in heaven! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, dus deze zijn altijd welkom!

De finishing touch: unieke details

Wij zien het als doel om de schorten naadloos aan te laten sluiten bij de look & feel van jouw zaak. Dit realiseren wij niet alleen door het ontwerp en materiaal, maar ook door een aantal details. Dit zal het schort uniek maken en ervoor zorgen dat het eindresultaat perfect past bij de rest van jouw zaak. Denk hierbij aan gekleurde stiksels, maar ook aan het laseren van jouw logo in het leder.

Get inspired!

Zoals je ziet: de mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat je inspireren door ons assortiment en neem contact met ons op! Volg ons ook op Instagram om altijd op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in atelier VAN-SYB!