Gespot | Twee jaar oude kelner riem

Gepubliceerd | 23-09-2020

Hét voordeel van een leren horeca riem: Hij wordt alleen maar mooier

Twee jaar geleden maakte VAN-SYB de horeca kelner riem Pauw voor het Manzo’s Bar Bistro team. Ruim 700 dagen later en waarschijnlijk talloze vette vingers, bierspetters en te weinig tijd voor onderhoud verder, zou je wellicht uitgeleefde riemen verwachten. Toch wordt het tegendeel bewezen!

Een horeca riem met karakter

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Onlangs ontvingen we deze prachtige foto van Manzo’s, waar de horeca kelner riem wordt gedragen. Op de foto zie je geen uitgeleefde riem, maar een horeca riem die karakter heeft gekregen. Leer kan tegen een stootje en is goed te onderhouden. De meest unieke eigenschap van leer? Met de tijd wordt het alleen maar mooier. Je ziet dat de zakken nog perfect zijn, de structuur ruiger is en het materiaal zichtbaar soepeler. Het stevige leer dat VAN-SYB gebruikt is dus een perfecte, duurzame keuze voor op de horeca werkvloer.

Geen zijden handschoenen, wel wat aandacht

Door de diverse verstevigingen, robuuste drukkers en riempjes kun je met een gerust hart een zware portemonnee, pinautomaat en een handheld in de horeca riem kwijt. Je hoeft tijdens een werkdag dus niet voorzichtig te doen, want op een horeca werkvloer heb je wel iets anders aan je hoofd! Bij intensief gebruik is het wel raadzaam om het leer wat aandacht te geven. Met een zachte doek, water, zeep en wat vet kom je al heel ver, dus je hoeft geen ingewikkelde schoonmaak- of verzorgingsproducten voor de horeca riem aan te schaffen.

Wist je dat..

✓  Wij 1 jaar garantie geven op onze eigen merk VAN-SYB collectie?
✓  Wij jou wensen kunnen vertalen naar een custom made ontwerp?
✓  Leer heel eenvoudig is in onderhoud? Lees hier hoe.

VAN-SYB horeca riem heupschort de pauw novels zaandam