Nieuw: horecabelt, menumap en clipboard

Nieuw: horecabelt, menumap en clipboard

De afgelopen tijd is team VAN-SYB druk bezig geweest met het ontwikkelen van maar liefst drie nieuwe items. Met trots presenteren wij hierbij de nieuwe horecabelt Pauw, de menumap Waal en het clipboard Maas. Lees snel meer over onze assortimentsuitbreiding! 

 

Horecabelt Pauw

De Pauw is een functionele belt, gemaakt van hoogwaardig, duurzaam leder. De chique belt is voorzien van drie vakken die ruimte bieden voor een portemonnee, handheld en pinautomaat. Aan de zijkant is er ruimte voor een pen. Het vak voor de pinautomaat is bevestigd met robuuste, industriële drukkers, waardoor dit vak afneembaar is. De drukkers, maar ook de gesp en studs, zorgen voor een stoere, unieke touch! De horecabelt is verkrijgbaar in bruin, zwart en cognac. Ook dit item is op maat verstelbaar (eventueel los verkrijgbaar: verlengbanden) en personaliseerbaar. Voor het nieuwe Grand Café Novels in Zaandam maakten wij voor het gehele team de Pauw, met het logo in het leder gelaserd. 

Menumap Waal

Op zoek naar dé finishing touch in jouw horecagelegenheid? De menumap Waal is een perfecte toevoeging in elke zaak! De combinatie van hout en leder maakt deze mappen chic, de afwerking met de lederen koord en de boekschroeven zorgen voor een stoer randje. De menumap is leverbaar met diverse kleuren hout, waardoor er voor ieder wat wils is! 

Clipbord Maas

It’s all in the details! Maak de beleving in jouw horecazaak compleet door de rekening op deze mooie clipboards Maas te presenteren. Voor de klant is de rekening ontvangen niet het leukste deel van de avond, maar deze kan natuurlijk wel nét wat leuker gemaakt worden. Met deze clipboards ‘Maas’, gemaakt van hoogwaardig hout en een mooie, luxe clip komt dat zeker goed!

Contact

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je meer informatie over ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer! Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!