Een lederen sloof is wat ons betreft onmisbaar in iedere horecazaak. Waarom? Wij hebben zeven redenen op een rij gezet!


1. De kers op de taart

Het interieur, een goede kaart, de juiste mensen in dienst: het zijn allemaal punten die dé beleving in de horeca maken. Hierbij horen ook mooie belts, zodat de looks van jouw personeel en zaak helemaal compleet zijn: zij zijn tenslotte het visitekaartje van jouw zaak. Leer zorgt daarbij voor een stoere, maar chique uitstraling. Door mooie, lederen schorten te dragen kan het personeel met trots gezien worden.


2. Herkenbaarheid

Wanneer jouw team rondloopt met een lederen sloof, is er sprake van een mooie eenheid en is iedereen goed herkenbaar voor gasten: van ordertaker tot barman. In elke functie zijn er andere wensen qua functionaliteit, dus een combinatie van modellen is het overdenken zeker waard! De eenheid wordt gecreëerd door alle schorten in dezelfde kleur te houden en bijvoorbeeld door een gelaserd logo.


3. Handsfree

Het horecavak is veeleisend en divers, waardoor het altijd handig is om je handen vrij te hebben. Met een schort om je middel hoef je nooit meer rond te lopen met een portemonnee, pinautomaat of handheld in je handen!


4. Alle munitie om je middel

Je hebt niet alleen je handen vrij, maar je hebt ook nog eens al je benodigdheden voor op de werkvloer om je middel! Je hoeft niet meer heen en weer te lopen voor een pinautomaat of poetsdoek, want deze hoef je alleen maar uit je holster te toveren. Prettig als je aan het werk bent en prettig voor de klant, omdat je snel kunt schakelen.


5. Duurzame investering

Een fijne eigenschap aan ons materiaal, hoogwaardig leder, is dat het een duurzame keuze is. Vooral voor een gebruiksvoorwerp in een drukke omgeving vol eten, drinken en vette vingers moet de sloof wel tegen een stootje kunnen. En met leder ben je daar zeker van!


6. Makkelijk te reinigen en onderhouden

Het fijne van leder is dat het makkelijk reinigen is: wanneer je een vlek op de sloof hebt, kom je met een zachte doek, wat water en zeep al een heel eind! Vet de holster ook regelmatig in, zodat het leer zijn glans en levendigheid behoudt. Lees hier ook onze tips voor het onderhoud en de reiniging van lederen schorten.


7. Leer wordt met de tijd alleen maar mooier

Goed nieuws: leder wordt door gebruik alleen maar mooier. De holsters worden soepeler, de kleur intenser en de structuur wordt mooi ruig!

 

Waarom VAN-SYB?

Wellicht hebben wij je overtuigd om te gaan voor lederen holsters voor in jouw horecazaak. Maar waarom zou je gaan voor de items van VAN-SYB? Ook dat leggen wij graag aan je uit!

Ons volledige assortiment wordt op ambachtelijke wijze in ons atelier in de Zaanstreek ontworpen en geproduceerd. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en behoeften direct vertalen naar een ontwerp. Al onze items zijn dan ook custom-made en personaliseerbaar, waardoor de items qua functionaliteiten en looks volledig aan zullen sluiten bij jouw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van de vakken, de materiaalkleuren en -combinaties en aan gelaserde logo’s.

Hierboven zijn al een aantal voordelen van leder genoemd, maar het leder dat VAN-SYB gebruikt, is ook nog eens hoogwaardig en duurzaam. Dat betekent dat wij enkel leder inkopen dat duurzaam gelooid en plantaardig gekleurd is.

Ben je benieuwd wat we voor jou en jouw zaak kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerteaanvraag.